Kategorije
Žuto-crne godine, novo poglavlje Lige prvaka, ponovno se susreću Reus i Hulmes
08 May

Žuto-crne godine, novo poglavlje Lige prvaka, ponovno se susreću Reus i Hulmes


Nakon 11 godina žuto-crna armija Dortmunda ponovno je zapalila vatru Lige prvaka. U finalu Lige prvaka 2023.-24. ponovno će se pojaviti u borbi za prvenstvo. Iako su u grupnoj fazi bili svrstani u skupinu smrti i usput ispitivani, ovaj lider Bundeslige uvijek je iznova stvarao čuda, prevladavao mnoge poteškoće i na kraju zablistao na bojnom polju finala.


Među njima posebno upadaju u oči dvojica nogometnih ratnika, Reus u Nogometni dresovi prodaja s brojem 11 i Hulmes u dresu s brojem 15. Prije 11 godina ova dva mlada nogometna momka došla su u Dortmund sa svojim strastvenim snovima, noseći svete žuto-crne Promocija Dječji dres Borussia Dortmund, pomažući momčadi da uđe u finale Lige prvaka. Vrijeme leti, a godine su kao shuttleovi. Peripetije duge 11 godina na njih su ostavile dubok trag. Od početnog krepkog duha do sadašnjih nogometnih veterana, doživjeli su svakakve uspone i padove, ali njihova se uvjerenja nikada nisu pokolebala.


Sada su se dva nogometna ratnika ponovno udružila kako bi pomogla Dortmundu da stane na pozornicu finala Lige prvaka 2023.-24. Žaljenje od prije 11 godina sada im je postalo dragocjeno iskustvo, a ovaj put su spremni to žaljenje nadoknaditi. Može li žuto-crna armija Dortmunda ponovno zasjati na tronu prvaka Lige prvaka? Ovo pitanje nije samo očekivanje navijača, već i fokus cijelog nogometnog svijeta.