Kategorije
Povratak kralja Manchester Cityja, novog vlasnika Golden Boots, Golden Pies i Golden Gloves
24 May

Povratak kralja Manchester Cityja, novog vlasnika Golden Boots, Golden Pies i Golden Gloves

Ovosezonska Premier liga bila je poput žestokog natjecanja, pobjednik je proglašen u zadnji tren, a prvak je ponovno postao Manchester City. Guardiola je vodio momčad do podviga od četiri uzastopna naslova u Premier ligi. Ova konkurencija je tako žestoka, ali je i jedinstvena čar Premier lige. Haaland, super napadač koji nosi plavi Manchester City Nogometni Dresovi, postao je dobitnik Zlatne kopačke ove sezone. S apsolutnom prednošću od 27 golova osvojio je tu čast. Haalandu je ovo druga Zlatna kopačka otkako se pridružio Premier ligi. Njegov nastup ne samo da je razveselio navijače, već je pokazao i svoju dominaciju na terenu.

Aston Villa je ove sezone postala crni konj Premier lige. Ollie Watkins u Aston Villa Nogometni Dresovi osvojio je nagradu Golden Pie s 13 asistencija. Napori Aston Ville omogućili su im da uspješno dođu do četvrtog mjesta u ligi i uspješno se plasiraju u Ligu prvaka. Ovo je rezultat njihove borbe i najbolja nagrada za timski trud. Najžalosniji je Arsenal. Arsenal, koji je zamalo osvojio prvenstvo Premier lige, na kraju je izgubio od Manchester Cityja. Ipak, vratar Raya, u crveno-bijelom dresu Arsenala, osvojio je ovogodišnju Zlatnu rukavicu svojim izvanrednim golom u 16 utakmica. Ovo je najbolje priznanje za njegovu izvanrednu igru ​​na terenu. Iako nije mogao osvojiti prvenstvo, njegova je izvedba dirnula ljude.

Čestitke Haalandu, Watkinsu i Rayi. Vaši neprekidni napori doveli su vas pred ovu čast. U ovosezonskoj Premier ligi svaki je igrač uložio ogromne napore, a svaka je momčad pokazala ustrajnu borbenost. Konačni rezultat može biti radost pobjednika, ali važniji je stil i duh koji su pokazali na terenu. Manchester City ponovno je osvojio naslov prvaka, iznenađujuća izvedba Aston Ville, žaljenje i slava Arsenala, a sve to čini prekrasno poglavlje u Premier ligi ove sezone.