Kategorije
Majstor sredine terena, legenda Real Madrida Kroosa i Modrića
10 May

Majstor sredine terena, legenda Real Madrida Kroosa i Modrića


Na nogometnoj pozornici postoji par superzvijezda veznog reda. U reprezentaciji su vezni ratnici u Promocija Dječji dres Njemačka Euro 2024 i Promocija Dječji dres Hrvatska Euro 2024. U klubu imaju jedinstveno ime - Real Madridov majstor sredine terena. To su Toni Kroos koji nosi dres Real Madrida s brojem 8 i Luka Modrić koji nosi dres s brojem 10 Real Madrida. Ovaj par zvijezda sredine terena doveo je Real Madrid do natjecanja u La Ligi i europskim natjecanjima, pokazujući svoje vrhunske vještine i kvalitete vodstva u veznom redu.


Modrić je 2012. iz Tottenhama prešao u Real Madrid i s ovom momčadi započeo svoju 12-godišnju karijeru. Dvije godine kasnije Kroos je iz minhenskog Bayerna prešao u Real Madrid i s istom strasti prema nogometu integrirao se u ovu bogatu obitelj. Sada, s 34 i 38 godina, postali su veterani momčadi Real Madrida. Čak iu Real Madridu, gdje ima puno talenata, mladi igrači se bore za otisak, ali Kroos i Modrić i dalje su neizostavni članovi momčadi. Iako im je početnih prilika sve manje, njihova vrijednost nikada nije smanjena. Kad god je momčad u nevolji, uvijek mogu istupiti i upotrijebiti svoje vještine i vodstvo kako bi doveli momčad do pobjede.


Sada će par superzvijezda na sredini terena ponovno obući dresove Real Madrida i otvoriti svoje peto finale Lige prvaka za Real Madrid. Navijači jedva čekaju vidjeti Kroosa i Modrića da ponovno pokažu svoje vrhunske vještine i donesu momčadi slavu Lige prvaka. Kroos i Modrić, svjetla veznih linija njemačke i hrvatske reprezentacije, još će blistavije zasjati na parketu Real Madrida.