Kategorije
Liga prvaka šokirala Barcelonu, Vermeulen se pridružio Atletico Madridu kako bi privukao pozornost
31 Jan

Liga prvaka šokirala Barcelonu, Vermeulen se pridružio Atletico Madridu kako bi privukao pozornost

Nedavno se tržište nogometnih transfera ponovno uzburkalo. Atletico Madrid službeno je objavio dogovor s Antwerpenom o transferu genijalnog veznjaka Vermeulena. Osamnaestogodišnji belgijski veznjak uskoro će se oprostiti od Komplet dresovi za nogomet Antwerpena i odjenuti taj crveno-bijeli Promocija Dječji dres Atlético Madrid i započeti novo poglavlje u La Ligi.

Ova vezna zvijezda u usponu predstavljala je Antwerpen protiv Barcelone već u 6. kolu grupne faze Lige prvaka i zabila Barcelonin pogodak u samo 2 minute. Ova impresivna izvedba nije samo donijela pobjedu Antwerpenu, već je i njegov osobni talent dovela u središte pozornosti. U Vermeulenu vidimo neograničeni potencijal i nesvakidašnji talent mladog igrača. Zrele vještine i izvanredna izvedba koju je pokazao tijekom svog vremena u Antwerpenu postali su ključni čimbenici u privlačenju mnogih bogatih klubova. Navijači Atletico Madrida s nestrpljenjem očekuju dolazak ovog mladog talenta i nadaju se da može donijeti novu energiju i snagu momčadi.

Dok se Vermeulen sprema zakoračiti na pozornicu La Lige, navijači ne mogu a da ne očekuju da će ponovno postići gol Barcelone u dresu Atletico Madrida. Ovo putovanje natrag na vrh nije samo napredak u karijeri za belgijsku zvijezdu sredine terena, već i vrhunska potvrda njegove osobne snage. Radujmo se Vermeulenovoj prekrasnoj izvedbi u Atletico Madridu i donesite još iznenađenja i uzbuđenja navijačima.