Kategorije
Lautaro zabija, Inter Milan zadržava naslov talijanskog Superkupa
24 Jan

Lautaro zabija, Inter Milan zadržava naslov talijanskog Superkupa


Godine 2024. finale talijanskog Superkupa kojemu je bilo suđeno da postane klasika obasjalo je nebo s nezaustavljivim Nerazzurrima i milanskim Interom. Ovo nebo ne pripada samo milanskom Interu, već pripada i ponosu Interovih navijača, Lautaru, koji nosi plavo-crni Komplet dresovi za nogomet broj 10. Istupio je u 90. minuti sudačke nadoknade u finalu i postigao pobjednički pogodak, pomogavši Interu u ponovnom osvajanju talijanskog Superkupa i priuštivši navijačima prekrasnu pobjedničku noć.


Lautaro, napadač Nerazzurra, svojim je izvrsnim vještinama te mirnom i odlučnom igrom postao neizostavan član momčadi. U posljednjim trenucima finala suočio se s pozivom na pobjedu u 90. minuti sudijske nadoknade i odlučio tijek utakmice. Ovaj gol nije samo osvojio talijanski Superkup za momčad, već je bio i Lautarov osobni trenutak slave. U trenutku kada je zabio pobjednički gol, Lautaro je bio toliko uzbuđen da je skinuo svoj sveti Promocija Dječji dres Inter Milan i kao da je oslobodio svu svoju strast i radost. Povici su odjekivali stadionom, a on je istrčao na travnjak i podijelio radost ove pobjede s navijačima milanskog Intera na tribinama. Ova scena duboko je dirnula navijače i zorno dočarala radost pobjede.


Ova pobjeda također doprinosi Lautarovoj briljantnoj karijeri. Ovaj pobjednički pogodak nije bio samo njegov 123. pogodak u milanskom Interu, već je i izjednačio Vierijev rekord po broju golova i zauzeo deveto mjesto u povijesti momčadi. No, ovo je tek nova početna točka u Lautarovoj nogometnoj karijeri. Čvrsto vjerujemo da će u velikoj obitelji Inter Milana nastaviti stvarati vlastiti svijet i donositi još iznenađenja i slave navijačima.