Kategorije
Kroos i Modrić, veterani Real Madrida ponovno se bore za vrh Europe
15 May

Kroos i Modrić, veterani Real Madrida ponovno se bore za vrh Europe


U velikanu La Lige Real Madridu 30 godina već je znak veterana. Ova je momčad privukla mnoge izvanredne mlade igrače da se pridruže, što također daje Real Madridu okrutan mehanizam: odnos obnove ugovora između igrača nakon 30. godine i kluba bit će ponovno procijenjen svake godine. Klub će razmotriti fizičku spremnost i stanje veterana kako bi odlučio hoće li nastaviti s njima.


U Real Madridu dva su izvanredna veterana, to su 34-godišnji Toni Kroos i 38-godišnji Luka Modrić. Kako se sve više i više mladih igrača pridružuje, njihova početna stopa postupno opada. Unatoč tome, još uvijek gaje duboku ljubav prema Real Madridu i nestrpljivi su ponovno obući ovaj dres Real Madrida i boriti se za pobjedu momčadi. Bliži se finale Lige prvaka, a kao vezni veterani Real Madrida Kroos i Modrić također se pripremaju za ovu važnu bitku. Sve dok to bude potrebno Real Madridu, oni će uvijek biti najčvršći oslonac momčadi. Nakon Lige prvaka čeka ih i Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Međutim, trenutno imaju samo jedan cilj na umu: osvojiti slavu Lige prvaka za Real Madrid.


Nakon finala Lige prvaka, predstavljat će svoje reprezentacije Njemačku i Hrvatsku na Europskom prvenstvu 2024. godine. Bilo da je Kroos u Promocija Dječji dres Njemačka Euro 2024 ili Modrić u Promocija Dječji dres Hrvatska Euro 2024, u reprezentaciji su neizostavni članovi, a svi će svoje vrhunske vještine posvetiti prevladavanju poteškoća za reprezentaciju. Bilo u Real Madridu ili reprezentaciji, oni gaje beskrajnu ljubav prema nogometu. Za njih nogomet nije samo profesija, već i uvjerenje, strast i plamen koji se nikada neće ugasiti. U njima vidimo istinsku ljubav prema nogometu i neumornu jurnjavu za pobjedom.