Kategorije
Igrač godine ispod 21 godine, Bellingham osvaja 2023. Kopa Trophy
01 Nov

Igrač godine ispod 21 godine, Bellingham osvaja 2023. Kopa Trophy

U svijetu nogometa uspon mladih igrača uvijek se s velikim iščekivanjem. Njihov rast predstavlja buduću nadu i potencijal tima. Dobitnik nagrade Copa za 2023. je proglašen. Ova nagrada koju je uspostavio francuski nogomet ima za cilj nagraditi najbolje igrače do 21 godine. Ove godine ta čast pripada Bellinghamu, geniju iz sredine terena koji trenutno igra za Real Madrid. Bellingham, sa samo 20 godina, već je u kratkom roku pokazao nesvakidašnji nogometni talent. Prošle sezone nosio je Promocija Dječji dres Borussia Dortmund i odigrao 42 utakmice u ime momčadi te postigao 13 golova i upisao 6 asistencija. Takva izvanredna izvedba učinila ga je ključnim igračem u momčadi i priskrbila mu ljubav mnogih navijača.

Ove sezone Bellingham je prešao u Real Madrid i nastavio s visokom igrom. U 13 utakmica zabio je nevjerojatnih 13 golova i upisao 3 asistencije. Ono što je još izvanrednije je da je u prosjeku zabijao 1 gol po utakmici, pokazujući svoje izvrsne šuterske vještine i napadačku prijetnju. Bellingham je dostojan nositi taj bijeli Real Madrid Nogometni Dresovi. Ova izvanredna izvedba nije samo donijela timu vrijednu pobjedu, već je i njemu osobno donijela nagradu Kopa 2023. Naziv nagrade Kopa dolazi od Raymonda Kope, prvog osvajača Ballon d'Or u povijesti francuskog nogometa, simbolizirajući priznanje i ohrabrenje za novu generaciju igrača. Bellingham je zaslužan za svoju nagradu jer su ga njegova vještina, inteligencija i odlučnost izdvojili u areni. Njegov uspjeh nije samo osobna čast, već i izvor ponosa za momčad koju predstavlja.

Čestitke Bellinghamu i čestitke Real Madridu. Ova nagrada najbolja je nagrada za njegov dosadašnji trud i doprinos, ali i poticaj za budući razvoj. Puni smo očekivanja za Bellinghamovu budućnost i vjerujemo da će pod njegovim vodstvom Real Madrid stvoriti još slavniju povijest. Njegov nogometni put tek je započeo, a budućnost je obećavajuća. Radujmo se da nastavi briljirati na nogometnoj sceni!