Kategorije
Francuska reprezentacija ponovno izlazi u blistavom dresu ciljajući na Europsko prvenstvo 2024. godine
07 Jun

Francuska reprezentacija ponovno izlazi u blistavom dresu ciljajući na Europsko prvenstvo 2024. godine

Kako se približava Europsko prvenstvo 2024., nacionalne momčadi se u punom jeku pripremaju za treninge, nadajući se da će zablistati na ovom globalno gledanom događaju. Kako bi poboljšali prešutno razumijevanje između igrača, timovi iz raznih zemalja igrali su prijateljske utakmice s drugim nacionalnim timovima kako bi testirali rezultate treninga. Nedavno je francuska reprezentacija igrala prijateljsku utakmicu s Luksemburgom i na kraju svladala protivnika s 3:0. Mbappe, u Promocija Dječji dres Francuska Euro 2024, bio je u formi u utakmici, ubacivši 1 šut i 2 asistencije, još jednom demonstrirajući svoju dominaciju u međunarodnoj areni.

Francuska reprezentacija, dugogodišnja reprezentacija u svjetskom nogometu, dvaput je osvojila Svjetsko prvenstvo 1998. u Francuskoj i Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Osim toga, također su dvaput osvojili trofej Europskog kupa 1984. i 2000. Danas se francuska momčad ponovno okupila ciljajući izravno na njemačkog prvaka Europskog kupa 2024. godine. Ovaj moćni tim ne samo da ima slavnu povijest, već ima i skupinu vrhunskih zvijezda. Griezmann na broju 7 i Mbappe na broju 10 dvije su superzvijezde koje čine jezgru francuskog tima. Oni ne samo da igraju dobro u klupskim utakmicama, već također uvijek iznova pokazuju dobre rezultate u utakmicama reprezentacije. Griezmann je svojom kreativnošću i ofenzivnom prijetnjom postao organizator veznog reda momčadi, dok je Mbappe svojom nevjerojatnom brzinom i preciznim šutem postao oštrica prve linije francuske momčadi.

U nadolazećem Europskom kupu 2024. francuska je momčad ponovno spremna i ide prema cilju trećeg osvajanja Europskog kupa. Navijači s nestrpljenjem očekuju prešutnu suradnju Mbappea i Griezmanna na terenu i s nestrpljenjem očekuju svaku uzbudljivu utakmicu francuskog tima. Ovog ljeta svjedočimo prekrasnom nastupu francuske reprezentacije u Europskom kupu. Može li francuska momčad predvođena Griezmannom i Mbappeom pod slavnim Nogometni dresovi prodaja ponovno ispisati slavnu povijest i osvojiti treći trofej Europskog kupa za Francusku?