Kategorije
Alvarez i Pavard, put do slave ide u oba smjera
24 Apr

Alvarez i Pavard, put do slave ide u oba smjera


U svijetu nogometa postoje dvije superzvijezde čija imena blistaju u svjetlu šampionske slave, a to su Alvarez iz Manchester Cityja i Benjamin Pavard iz milanskog Intera. Ova dva igrača nisu samo stupovi kluba, već i simboli reprezentacije. Njihov put do slave savršeno je sjecište izbora i ljubavi. I Alvarez i Pavard legende su nogometnog svijeta, a njihove nogometne karijere pune su sjaja i slave. Imaju prvenstvo Svjetskog kupa, prvenstvo Lige prvaka, prvenstvo Svjetskog klupskog prvenstva, prvenstvo Europskog superkupa itd. Ove počasti nisu samo zbog svojih klubova i reprezentacija, već i zbog vlastite ljubavi prema nogometu i izvrsnih vještina.


Alvarez u Promocija Dječji dres Manchester City ponos je i simbol Manchester Cityja. Kao jedan od ključnih članova momčadi, pomogao je Manchester Cityju da se natječe na velikim natjecanjima i pomogao je Manchester Cityju da osvoji brojna priznanja. A Pavard nosi Promocija Dječji dres Inter Milan. On je duša i bit milanskog Intera. Kao stožerni igrač Inter Milana, dao je bezbroj golova i asistencija momčadi. Uz njegovu pomoć milanski Inter osvojio je 20. prvenstvo Serie A u momčadskoj povijesti 5 kola prije rasporeda u ovosezonskoj Serie A. No, ove počasti nisu samo zbog izbora kluba i reprezentacije, već i zbog Alvareza i Pavardova vlastita ljubav i predanost nogometu.


Odnos igrača, klubova i reprezentacija je dvosmjerna ulica. Baš kao Alvarez i Pavard, odabrali su Manchester City i milanski Inter, a na isti način klub je odabrao njih. Ovaj dvosmjerni izbor nije samo zbog igračeve snage i talenta, već i zbog njihove odanosti i predanosti klubu i reprezentaciji.